Nastava kreće u srpnju 2021. Kliknite ispod za točne termine.

Tečaj se izvodi preko Google Meet platforme u grupama do 10 djece s učiteljem programerom.

  • 4 predavanja (dvaput tjedno)

  • 2 x 45 min (svako predavanje)


za tečaj 500 kn

Termini i upis

Imate li pitanja?

Uvod

Unity Games Developer ili razvojni programer igara u Unity programu izvrsna je preporuka za učenike koji žele učiti o razvoju igara u programu Unity pomoću jezika C#. Program Unity platforma je koja vam omogućava da izradite napredne računalne igre (2D i 3D). Tečaj učenike uvodi u osnove programskog jezika C#, zahvaljujući kojem ćete izrađivati vlastite 2D igre prema modelu kultne igre "Captain Claw".

Program tečaja

Cilj je predavanja učiti o okruženju Unity i njegovim mogućnostima. Predavanje će predstaviti osnovne elemente jezika C # kao što su varijable, logički uvjeti i metode. Tijekom predavanja učenici će naučiti kako stvoriti vlastiti lik, programirati sustav da ga pokreće i stvoriti animacije za njega. Uz to, u igrama će naučiti osnove fizike.
Cilj je programa savladati programiranje naprednijeg kretanja lika igrača (npr. skakanje) i detektirati sudare između predmeta. Učenici će također stvoriti vlastito igračko sučelje koje će prikazivati trenutačni broj bodova.
Cilj je predavanja stvoriti cjeloviti borbeni sustav, a učenici će naučiti kako programirati jednostavne protivnike i zamke. Na kraju će programirati uvjet pobjede koji im omogućuje da dovrše igru ??od početka do kraja.
Cilj je predavanja programirati potpuno funkcionalne ljestve, zamke, kao i pokretne platforme.

za tečaj 500 kn

Termini i upis

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri