Nastava kreće u studenom 2021.

Tečaj se izvodi preko Google Meet platforme u grupama do 10 djece s učiteljem programerom.

  • 5 predavanja (jednom tjedno)

  • 2 x 45 min (svako predavanje)


za tečaj 625 kn


Imate li pitanja?

Uvod

Junior Website Creator ili mladi razvojni programer web-stranica je izvrsna je preporuka za učenike koji žele naučiti izrađivati web-stranice. Tijekom tečaja, predstavit će se načini izrade stranica pomoću HTML oznaka i stilova CSS-a, kao i JavaScript pomoću kojeg se stvaraju interaktivne stranice. Upotrebljavat ćemo pristupačnu platformu Glitch tijekom tečaja. Nakon ovog tečaja, svaki će učenik moći izraditi web-stranicu i postaviti je na Internet.

Program tečaja

Učenici će se upoznati s problemima izrade web-stranica, naučiti strukturu HTML dokumenta, osnovne oznake, stvoriti stranicu o svojoj omiljenoj igri gdje će dodati sadržaj, galerije, igre s YouTubea i hipervezu.
Cilj je predavanja pripremiti stranicu s kulinarskim receptom po izboru učenika. Učenici će naučiti o popisima i njihovim vrstama, kao i CSS jeziku kojim će promijeniti izgled svoje stranice. Štoviše, svaki će sudionik u svoj projekt uvesti i koristiti odabrane Googleove fontove.
Cilj je predavanja pripremiti stranicu s repertoarom kina, a prezentacija podataka odvijat će se pomoću grafikona. Učenici će naučiti stvarati i oblikovati grafikone u skladu s tim.
Cilj je predavanja izraditi informativnu stranice glazbene trgovine koja sadrži logotip, izbornik i podstranicu s obrascem za kontakt. Osim toga, predstavit će se koncept kutije s elementima, značkama i klasama.

za tečaj 625 kn

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri