Nastava kreće u svibnju 2021. Kliknite ispod za točne termine.

Tečaj se izvodi preko Google Meet platforme u grupama do 10 djece s učiteljem programerom.

  • 4 predavanja (jednom tjedno)

  • 2 x 45 min (svako predavanje)


za tečaj 625 kn


Imate li pitanja?

Uvod

Website Creator ili razvojni programer web-stranica je izvrsna je preporuka za učenike koji žele naučiti izrađivati web-stranice. Tijekom tečaja, predstavit će se načini izrade stranica pomoću HTML oznaka i stilova CSS-a, kao i JavaScript pomoću kojeg se stvaraju interaktivne stranice. Upotrebljavat ćemo pristupačnu platformu Glitch tijekom tečaja. Nakon ovog tečaja, svaki će učenik moći izraditi web-stranicu i postaviti je na Internet.

Program tečaja

Cilj je predavanja upoznati učenike s problemima vezanim uz izradu web-stranica. Učenici će naučiti osnove HTML-a i izraditi svoju prvu stranicu: "Raspored".
Drugo će predavanje sadržavati naprednije HTML elemente. Razgovarat ćemo o tome kako kreirati obrasce na web-stranicama. Učenici će napraviti obrazac za prijavu.
Cilj je predavanja napraviti informativnu stranicu za LEGO trgovinu, uključujući logotip, natpis, ikonu prečaca, Google fontove, interaktivni izbornik i podstranicu s obrascem za kontakt. Štoviše, predstavit će se i koncept kutije s elementima, značkama i klasama.
Predavanje je uvod u tajne Javascripta, koji osigurava interakciju korisnika s web-stranicom. Učenici će izraditi aplikaciju - "Kalkulator".

za tečaj 625 kn

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri