Tečaj za učenike koji su položili tečaj Junior Website Creator. Upišite se u listu zainteresiranih da vas obavijestimo kad tečaj bude u ponudi.

Tečaj se izvodi preko Google Meet platforme u grupama do 10 djece s učiteljem programerom.

  • 5 predavanja (jednom tjedno)

  • 2 x 45 min (svako predavanje)


za tečaj 625 kn

Termini i upis

Imate li pitanja?

Uvod

Junior Advanced Website Developer ili Mladi napredni razvojni programer web-stranica izvrsna je prilika za učenike koji žele proširiti svoje znanje o izradi web-stranica. Tijekom tečaja, predstavit će se naprednije značajke jezika HTML s oznakama i stilova CSS-a, kao i jezika JavaScript za izradu interaktivnih stranica. Upotrebljavat ćemo pristupačnu platformu Glitch tijekom tečaja. Nakon ovog tečaja, svaki će učenik moći izraditi web-stranicu i postaviti je na Internet. Naši internetski tečajevi NISU internetski seminari niti kratki tečajevi na Youtubeu! Tijekom naših predavanja putem Interneta, svaki će učenik moći vidjeti zaslon nastavnika, čuti o čemu nastavnik govori, a nastavnik će imati uvid u ono što učenik radi i o čemu govori (vidjet će zaslon svakog učenika). Svaki će učenik moći usmeno postaviti pitanje, a nastavnik će odgovoriti na svako pitanje i točno ukazati na konkretnu pogrešku i način na koji se ona može ispraviti.

Program tečaja

Cilj je predavanja upoznati sudionike s JavaScriptom. Tijekom predavanja bit će predstavljene osnovni elementi koji će omogućiti uvođenje interakcije na web-stranici.
Cilj je predavanja pripremiti popis za kupnju na koji ćemo moći dodavati nove stavke i brisati upisane.
Cilj lekcije bit će stvaranje stranice s intervalnim odbrojavanjem na kojoj ćemo pripremiti svakodnevni trening postavljanjem takvih podataka kao što su broj ciklusa, vrijeme za zadate vježbe i vrijeme za odmor.
Cilj je predavanja izraditi stranicu autosalona. Stranica će imati zasebne odjeljke, izbornik, podatke za kontakt i izjavu o odricanju od odgovornosti.
Cilj je predavanja nastaviti projekt iz prethodnih predavanja.

za tečaj 625 kn

Termini i upis

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri