Tečaj za učenike koji su položili tečaj Advanced Website Creator.

  • 5 predavanja (dvaput ili triput tjedno)

  • 2 x 45 min (svako predavanje)


za tečaj 625 kn


Imate li pitanja?

Uvod

Advanced Website Creator Online tečaj izvrsna je preporuka za učenike koji žele razvijati svoje vještine izrade web-stranica. Tijekom tečaja, učenici će učiti o naprednim značajkama jezika HTML s oznakama i steći znanja o stilovima CSS-a. Pri izradi stranica koristit će se i JavaScriptom. Upotrebljavat ćemo pristupačnu platformu Glitch tijekom tečaja. Nakon ovog tečaja, svaki će učenik moći izraditi web-stranicu i postaviti je na Internet. Naši internetski tečajevi NISU internetski seminari niti kratki tečajevi na Youtubeu! Tijekom naših predavanja putem Interneta, svaki će učenik moći vidjeti zaslon nastavnika, čuti o čemu nastavnik govori, a nastavnik će imati uvid u ono što učenik radi i o čemu govori (vidjet će zaslon svakog učenika). Svaki će učenik moći usmeno postaviti pitanje, a nastavnik će odgovoriti na svako pitanje i točno ukazati na konkretnu pogrešku i način na koji se ona može ispraviti.

Program tečaja

Cilj je predavanja pripremiti popis na koji ćemo moći dodavati nove zadatke i uklanjati već odrađene.
Cilj je predavanja izraditi igru u pregledniku zvanu Hangman (vješala) koja se sastoji od pogađanja riječi.
Cilj lekcije bit će stvaranje stranice s intervalnim odbrojavanjem na kojoj ćemo pripremiti svakodnevni trening postavljanjem takvih podataka kao što su broj ciklusa, vrijeme za zadate vježbe i vrijeme za odmor.
Cilj je predavanja izraditi web-stranicu restorana. Stranica će imati zasebne odjeljke, izbornike, galerije u obliku kliznih elemenata i podnožja s kontaktom i mjestom. Dodatno automatsko pomicanje stranice primijenit će se nakon odabira stavke s izbornika.
Cilj je ovih satova nastaviti i proširiti projekt s prethodnih predavanja.

za tečaj 625 kn

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri