Ljetni dvotjedni tečaj za učenike koji su položili tečaj "Junior Roblox Games Developer". Ponovno će se održavati u drugoj polovici srpnja 2022., u pet termina (3 termina prvi tjedan održavanja, 2 termina drugi tjedan).

Tečaj se izvodi preko Google Meet platforme u grupama do 10 djece s učiteljem programerom.

  • 5 predavanja (pon-sri-pet ili uto-čet-sub)

  • 2 x 45 min (svako predavanje)


za tečaj 625 kn


Imate li pitanja?

Uvod

Advanced Junior Roblox Games Developer Online tečaj izvrsna je preporuka za učenike koji žele istraživati napredne tajne izrade igara u ROBLOX-u pomoću jezika LUA. Ovaj tečaj predstavlja naprednu razinu tečaja "Mladi razvojni programer igara u ROBLOX-u". Naši internetski tečajevi NISU internetski seminari niti kratki tečajevi na Youtubeu! Tijekom naših predavanja putem Interneta, svaki će učenik moći vidjeti zaslon nastavnika, čuti o čemu nastavnik govori, a nastavnik će imati uvid u ono što učenik radi i o čemu govori (vidjet će zaslon svakog učenika). Svaki će učenik moći usmeno postaviti pitanje, a nastavnik će odgovoriti na svako pitanje i točno ukazati na konkretnu pogrešku i način na koji se ona može ispraviti.

Program tečaja

Cilj je predavanja napraviti sustav koji će automatski stvarati novčiće i sakupiti ih sve te pokazati količinu sakupljenih novčića na ploči s rezultatima
Cilj je predavnja dovršiti sustav prikupljanja i stvaranja novčića i prikazati iznos novčića na ploči.
Cilj je predavanja napraviti trgovinu za ljubimce.
Cilj je predavanja napraviti portal za teleportaciju, koji će se koristiti za teleportiranje našeg igrača na druga mjesta na mapi.
Cilj je predavanja napraviti svoj prvi automobil i područje za vožnju.

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri