Ljetni dvotjedni tečaj za učenike koji su položili tečaj "Roblox Games Developer". Ponovno će se održavati u drugoj polovici srpnja 2022., u pet termina (3 termina prvi tjedan održavanja, 2 termina drugi tjedan).

  • 5 predavanja (pon-sri-pet ili uto-čet-sub)

  • 2 x 45 min (svako predavanje)


za tečaj 625 kn


Imate li pitanja?

Uvod

Advanced Roblox Games Developer Online tečaj izvrsna je preporuka za učenike koji žele naučiti napredne tajne izrade igara u ROBLOX-u pomoću jezika LUA. Tečaj je naprednija razina tečaja "Razvojni programer igara u ROBLOX-u". Naši internetski tečajevi NISU internetski seminari niti kratki tečajevi na Youtubeu! Tijekom naših predavanja putem Interneta, svaki će učenik moći vidjeti zaslon nastavnika, čuti o čemu nastavnik govori, a nastavnik će imati uvid u ono što učenik radi i o čemu govori (vidjet će zaslon svakog učenika). Svaki će učenik moći usmeno postaviti pitanje, a nastavnik će odgovoriti na svako pitanje i točno ukazati na konkretnu pogrešku i način na koji se ona može ispraviti.

Program tečaja

Cilj je predavanja stvoriti informativnu ploču, dodati dodatne titlove i program zbog kojeg će se naši titlovi početi okretati i još jedan zbog kojeg će naša ploča levitirati.
Cilj je predavanja napraviti trgovinu s oružjem, koja će nam omogućiti borbu protiv zombija, i novčiće koje možemo prikupljati te ploču na kojoj će biti prikazan iznos novčića.
Cilj je predavanja napraviti sustav za spawning (razmnožavanje) zombija.
Cilj je predavanja poboljšavanje igre, dodavanje pribora prve pomoći i power-upova.
Cilj je predavanja stvoriti auto i dodati na njega alat koji će uništiti zombije.

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri