Napredni tečaj za učenike koji su odslušali tečaj "Unity Games Developer". Upišite se u listu zainteresiranih pa ćemo vas kontaktirati kad ponovo otvorimo upise. Tečaj će se održati u studenom 2022.

  • 5 predavanja (jednom tjedno)

  • 2 x 45 min (svako predavanje)

  • Maksimalan broj učenika (10)


za tečaj 93,00 € (702,95 kn)


Imate li pitanja?

Uvod

Advanced Unity Games Developer Online tečaj izvrsna je preporuka za učenike koji žele proširiti svoje znanje o izradi igara u programu Unity pomoću jezika C#. Program Unity platforma je koja vam omogućava da izradite napredne računalne igre (2D i 3D). Tečaj učenike uvodi u osnove programskog jezika C#, zahvaljujući kojem ćete izrađivati vlastite 3D. Učit ćemo o tome kako programirati kretnje likova, sudare, animacije i trodimenzionalne površine. Naši internetski tečajevi NISU internetski seminari niti kratki tečajevi na Youtubeu! Tijekom naših predavanja putem Interneta, svaki će učenik moći vidjeti zaslon nastavnika, čuti o čemu nastavnik govori, a nastavnik će imati uvid u ono što učenik radi i o čemu govori (vidjet će zaslon svakog učenika). Svaki će učenik moći usmeno postaviti pitanje, a nastavnik će odgovoriti na svako pitanje i točno ukazati na konkretnu pogrešku i način na koji se ona može ispraviti.

Program tečaja

Cilj je predavanja naučiti razlike između stvaranja 2D i 3D igara. Tijekom lekcije programirat ćemo kretanje 3D modela lika i animirati ga.
Cilj je predavanja stvoriti osnove borbenog sustava i programirati gađanje i jednostavne protivnike koji se bore iz neposredne blizine.
Cilj je predavanja proširiti sustav borbe za nove vrste oružja i protivnike koji se bore na daljinu.
Cilj je predavanja programirati interaktivne objekte (pribore za prvu pomoć, zamke, kutije sa streljivom).
Cilj je predavanja programirati sustav za stvaranje mape igara.

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri