Ljetni dvotjedni tečaj za učenike koji su položili tečaj "Minecraft Explorer". Ponovno će se održavati u drugoj polovici srpnja 2022., u pet termina (3 termina prvi tjedan održavanja, 2 termina drugi tjedan).

Tečaj se izvodi preko Google Meet platforme u grupama do 8 djece s učiteljem programerom.

  • 5 predavanja (pon-sri-pet ili uto-čet-sub)

  • 2 x 45 min (svako predavanje)


za tečaj 625 kn


Imate li pitanja?

Uvod

"Minecraft Creator" Online tečaj je nastavak elemenata koji su predstavljeni u prethodnom dijelu, ali na posve novi i napredni način. Sve komandne datoteke i programi koji se izrade tijekom nastave prenijet će se u stvarni svijet Minecrafta. Pridružite se razvojnim programerima igrice Minecraft promatrajte je iz posve drugog kuta. Igranje Minecrafta je jedno, a preuzimanje kontrole nad svijetom i samom igrom nešto je posve drugo. Doznajte više o tome! Naši internetski tečajevi NISU internetski seminari niti kratki tečajevi na Youtubeu! Tijekom naših predavanja putem Interneta, svaki će učenik moći vidjeti zaslon nastavnika, čuti o čemu nastavnik govori, a nastavnik će imati uvid u ono što učenik radi i o čemu govori (vidjet će zaslon svakog učenika). Svaki će učenik moći usmeno postaviti pitanje, a nastavnik će odgovoriti na svako pitanje i točno ukazati na konkretnu pogrešku i način na koji se ona može ispraviti.

Program tečaja

Prvi dan u Minecraftu uvijek je zahtjevan. Puno je lakše kad se odlučimo za teren oko sebe. Tijekom predavanja pokazat ćemo vam osnove programiranja s Minecraftom i upoznati vas s osnovnim blokovima i funkcijama.
Je li matična stijena neuništiva? Postoji li sila koja će je uništiti? Na ova i druga pitanja odgovorit će se tijekom eksplozivne borbe s TNT-om i olujom Creeper Storm. Izbjegavajući eksplozije predstavit ćemo osnove povezane s naredbama popunjavanja blokova i dodavanja likova.
Pripremite se za čudne atmosferske pojave. S neba ne mogu padati samo kiša ili snijeg. Naučit ćemo princip ograničene petlje i objedinit ćemo znanje stečeno u prethodnim fazama tečaja.
Vrijeme je za gladijatorske dvoboje. Iz svake borbe možete izvući pouke - tijekom borbe naučit ćete pravila crtanja i koncept popisa u programiranju. Neka igre počnu.

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri