Tečaj će se održati za praznike, od 27. prosinca. Trajati će dva tjedna, prvi tjedan uto-sri-čet, drugi tjedan uto-sri. Upisi u tijeku!

Tečaj se izvodi preko Google Meet platforme u grupama do 10 djece s učiteljem programerom.

  • 5 predavanja (višekratno)

  • 2x45 (svako predavanje)

  • Maksimalan broj učenika (10)


za tečaj 695,00 kn (92,24 €)

Termini i upis

Imate li pitanja?

Uvod

Online tečaj “Junior Youtuber Academy" nastava je za sve one koji žele naučiti tajne Youtuberovog rada. Tijekom nastave svi će naučiti osnove OBS programa, upoznat će program sučelja, konfigurirati ga za snimanje i streaming te naučiti kako postaviti komponirane scene reza te dodati različite izvore slike i zvuka. Naši tečajevi NISU webinar niti Youtube tečaj! Tijekom naših online predavanja svaki će student vidjeti učiteljev zaslon, čuti što govore, a učitelj će vidjeti što učenik radi i govori (vidjet će zaslon svakog učenika). Svaki će učenik moći postaviti pitanje, učitelj će moći odgovoriti na svako pitanje i točno naznačiti gdje je pogreška i kako je ispraviti.

Program tečaja

Djeca će naučiti kako kreirati zanimljive YouTube video sadržaje. Pričat ćemo o besplatnim i plaćenim programima korisnim za YouTube stvaranje sadržaja. Predavanja će pokazati funkcionalnosti OBS programa. Student će upoznati sučelje programa, konfigurirati ga za snimanje i streaming; moći će organizirati rezove i komponirati scene te dodati različite izvore slike i zvuka.
U ovoj ćete lekciji naučiti kako u praksi stvoriti zanimljive scene - umetanjem zaslona za odbrojavanje, dodavanjem logotipa. Cilj ove lekcije je učinkovito sastaviti vlastite različite scene za snimanje i streaming (npr. Zaslon s prezentacijom ili igrom + web kamera igrača) i lagano ih mijenjati. Predavanje ćemo zaključiti postavljanjem servera za streaming i probnim prijenosom sastavljenih scena.
Cilj lekcije je dizajniranje slike (tumbnaila) za početak vašeg videa u programu Canva. Student će naučiti o izvorima besplatnih fotografija, ilustracija, zvukova i glazbe za upotrebu i licencama koje dopuštaju upotrebu slika i zvukova.
U ovoj ćete lekciji naučiti kako snimati scene i uređivati ih u gotov film u besplatnom programu HitFilm Express. Učenik će naučiti prilagoditi boje scena, dodati prijelazne efekte, titlove i glazbu. Kao rezultat, dobit ćemo zanimljivo montiran film.
U ovoj ćemo vam lekciji pokazati besplatni program HitFilm Express s kojim možete snimati scene i sastavljati ih u gotov film. Pokazat će vam kako dodati YouTube video sa svim postavkama. Naučit ćete što je Creator panel na YouTubeu, kako postaviti opcije pretplate, dodati hashtagove i provjeriti podatke povezane s prikazima pojedinog videa.

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri