Tečaj za učenike koji su položili tečaj "Osnove izrade igara" iz 2. stupnja.

Škola programiranja u trajanju od 14 tjedana (svaki tjedan jedno predavanje). Početak predavanja: Listopad 2024. Upisi su u tijeku putem web stranice, kliknite na termini i upis i otvoriti će vam se termini kad će se tečaj održavati.

  • 14 predavanja (jednom tjedno)

  • 2 x 45 min (svako predavanje)

  • Maksimalan broj učenika (10)


pet rata po 60,00 €


Imate li pitanja?

Uvod

Online tečaj "Avanture s programiranjem" nastavak je tečaja Osnove izrade igara. Tijekom tečaja, učenici razvijaju svoje znanje u polju uređivanja Minecrafta pomoću niza programskih jezika, aplikacija i programa. Uporabom inovativnih metoda podučavanja, učenici uče izrađivati izvrsne igre zabavljajući se. Nakon položenog tečaja, svaki će polaznik dobiti certifikat o pohađanju. Naši internetski tečajevi NISU internetski seminari niti kratki tečajevi na Youtubeu! Tijekom naših predavanja putem Interneta, svaki će učenik moći vidjeti zaslon nastavnika, čuti o čemu nastavnik govori, a nastavnik će imati uvid u ono što učenik radi i o čemu govori (vidjet će zaslon svakog učenika). Svaki će učenik moći usmeno postaviti pitanje, a nastavnik će odgovoriti na svako pitanje i točno ukazati na konkretnu pogrešku i način na koji se ona može ispraviti.

Program tečaja

Započinjemo potpuno novu avanturu. Vjerojatno znate da je Minecraft jedna od najpopularnijih igara na svijetu, no jeste li znali da ćemo je tijekom tečaja urediti na više načina? Super, zar ne? Dokazat ćemo se kao moderi - kreatori modnih igara.
Moramo se kretati što tiše. Čujete li ove zvukove? Skrivaju se negdje iza drveća horde zombija. Moramo se pripremiti za mogući napad! Svakako će nam biti od koristi dobar oklop, mač i puno opreme.
Pozor! Pozor! Imamo uznemirujuće vijesti za sva živa bića. Zombiji su pronašli saveznike u obliku utopljivača (Drowners) i goniča (Hounds). Dolaze u valovima. Pokušajmo dizajnirati zaštitne mehanizme za svoj lik.
Preuzmite ulogu gladijatora i borite se protiv horda neprijatelja. Koliko dugo ćete moći preživjeti? Da vidimo. Creeper, zombiji i ostali likovi vas čekaju.
Čeka vas još više protivnika. Štoviše, zabrinuti smo što je netko drugi nazvao moćnija stvorenja. Moramo biti vrlo oprezni. Preživite u areni što je duže moguće.
Katastrofa! Aquaman nam se obratio za pomoć - svi su se oceani osušili i Aquamanu je potrebno mjesto na kojem mogu živjeti morska bića. Pomozimo zajedno superheroju. U budućnosti, kad nam zatreba Aquamanova pomoć, ja ću vam se odužiti.
Upravo smo stigli u Vještičju kolibu. Na njezinu je stolu velika staklena kugla. Na tom se području čuju tiho gunđanje Zombija i Endermanovo hrkanje. Danas ćemo uz malu pomoć pogledati u prošlost i prisjetiti se što se dogodilo tijekom cijele naše Minecraft avanture. Sve je spremno? Počinjemo.
Kreator modova igrač je koji nikada nema dovoljno novih elemenata u svijetu igre. Da li i vama nešto nedostaje u Minecraftu? Zajedno ćemo napraviti mač Divova - drevni artefakt pronađen negdje na vrhovima planina.
Danas nećemo uređivati ??jednu stavku već cijeli svijet. Promijenit ćemo atmosferu, dodati ćemo nove likove - stvari će se odvijati. Ne znam možete li vidjeti, ali crni se oblaci skupljaju na obzoru. Pitam se što je to?
Približavaju se crni oblaci. Za trenutak će cijeli svijet biti obavijen tamom. Možete li preživjeti?
Dizajn igara ne odnosi se samo na njihovo stvaranje, već i na sve vrste tema povezanih s njihovim stvaranjem, 3D grafikom, animacijama. Danas ćemo stvoriti jednu od ovih animacija. Sjednite ispred računala i na trenutak postanite režiser filma Minecraft.
Još jedan dan borbe s animacijama. Svaka animacija mora biti besprijekorno provjerena prije nego što ugleda svjetlost dana. Danas ćemo raditi na detaljima naše animacije i naučit ćemo kako je objaviti.
Krajnje je vrijeme da iskoristite svoje znanje o animacijama i napravite projekt od nule. Postanite redatelj, scenarist, kostimograf i inženjer zvuka. Danas ste vi Hollywood!
Pitate se što vas očekuje sljedeće godine. Danas vam dajemo kratki uvid u ono što smo za vas pripremili - izrada aplikacije za telefon. Zgrabite svoj pametni telefon u ruku i krećemo!

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri